Om oss

Nettbutikken Shaver.no ble opprettet for å gi et større utvalg av barberhøvler og barberblader i Norge. Nettbutikken tar inn høykvalitets barberprodukter fra produsenter som Gillette, Wilkinson Sword og Dorco. Vi er stolte av å ha markedets laveste priser og Norges største utvalg av barberhøvler og barberblader. Du kan alltid være trygg på at alle våre produkter er 100% ekte merkevare. 

Ved kjøp hos oss kan du alltid få faktura på mail gjennom Klarna. Da får du 2 ukers betalingsutsettelse, samtidig som du alltid får varen før du betaler!  Dette koster ikke noe ekstra. Ønsker du å betale med det samme har du selvsagt muligheten til dette også. Det er ingen former for betalingsgebyrer!Du kan også enkelt betale gjennom Vipps. Skulle du angre salget, har du alltid 2 ukers angrefrist.

Vi sender alle våre pakker med sporing, som blir levert i postkassen av Posten. Alle ordre over kroner 699 har gratis frakt. For alle andre pakker har vi en lav fraktkostnad på kr 69,-

Vi er 100 % Norske og holder til i Kristiansand. Du slipper derfor å tenke på eksta toll, mva eller andre avgifter hos oss. Den prisen som er oppgitt er den totale prisen du betaler, ingen skjulte avgifter eller gebyrer.  

Nettbutikken eies av det Norske selskapet JSE Import AS. Har du noen spørsmål så kan du sende meg en mail på jorgen@shaver.no så skal jeg svare deg så fort jeg kan :)

 

Med vennlig hilsen 

 

Jørgen | Shaver.no